SERVICII PROMOVARE

Externalizează-ți Departamentul De Marketing! Ne Ocupăm Noi De Toată Prezența Ta Online!

Ai nevoie de servicii promovare lunare personalizate pentru afacerea, obiectivele și bugetul tău? Lucrează cu noi și beneficiezi de propriul tău departament de marketing la un cost semnificativ mai mic decât dacă ai angaja peste 5 specialiști în locația ta! Renunta la “omul bun la toate” și investește în servicii de promovare oferite de o echipa întreagă dedicată proiectului tău!

Servicii Promovare lunară

O dată ce afacerea ta crește este normal să-ți dorești să ai mai mult timp pentru administrarea acesteia. Dacă până acum tu te ocupai și de postările pe canalele social media, și de reclame, și de administrarea site-ului…a venit momentul să spui STOP. Știm că-ți dorești să crești, dar nu-ti permiți să investești mii de euro în fiecare serviciu de promovare, sau în angajarea unor specialiști marketing care să lucreze din sediul tău. În plus, “omul bun la toate”, adică cel care poate face și copywriting, și SEO și web design NU EXISTĂ! 
 

La DinastyMedia ai acces la cei mai buni profesioniști din România, la cel mai bun raport calitate-preț pentru servciiile de promovare online! Încă din perioada restricțiilor COVID-19 am început să lucrăm remote, ceea ce înseamnă costuri operaționale mai mici pentru noi, dar și costuri mai mici pentru tine! Spre deosebire de alte agenții care sunt nevoite să-și acopere costurile operaționale (chirie, utilități etc.) incluzându-le în prețul serviciilor de promovare online, noi ne permitem luxul de a-ți oferi rezultatele pe care le dorești la prețuri accesibile. Lucrand alături de noi beneficiezi de: 

Obține Acum O Oferta Personalizată!

Vrei să știi ce putem face pentru afacerea ta?

Îți oferim un audit 100% GRATUIT pentru stadiul curent al afacerii tale împreună cu sugestii de îmbunătățire, soluții de promovare online care-ți pot atinge obiectivele și o estimare a bugetului care îți va aduce rezultatele dorite!

servicii SEO
PREȚURI PROMOVARE ONLINE

Alege Pachetul Care Te Avantajează!

Basic

Ideal pentru afaceri start-up

600€/lună

deluxe

Ideal pentru Servicii B2B & B2C

800€/lună

Ultimate

Ideal pentru Magazine Online

de la 900€/lună

agentie marketing

Vrei să discuți cu noi?

Contactează-ne acum pentru o oferta personalizată!

Servicii Incluse

Servicii Incluse

Servicii Incluse

contact Rapid

servicii SEO

Scrie-ne pe WhatsApp

+40724 071 964

PREȚURI PROMOVARE ONLINE

Alege Pachetul Care Te Avantajează!

Basic

Ideal pentru afaceri start-up

600€/lună

Servicii Incluse

deluxe

Ideal pentru Servicii B2B & B2C

800€/lună

Servicii Incluse

Ultimate

Ideal pentru Magazine Online

de la 900€/lună

Servicii Incluse

agentie marketing
SERVICII SEO

De ce să Lucrezi cu noi?

Avem Experiența De Care Ai Nevoie!

Ai acces la profesioniști cu ani de experiență dovedită în oferirea de servicii de promovare online către start-upuri sau multinaționale!

Îți Eficientizam Costurile!

Idei creative, strategie personalizată obiectivelor tale, comunicare permanentă, implicare, optimizari permanente..totul la cel mai bun raport preț-calitate!

Livrăm Rapid, Mereu La Timp!

Timpul înseamnă bani. De aceea, ne angajăm să livrăm rapid proiectul tău și să respectăm mereu deadline-urile tale.

Îți creștem ROI-ul!

Spune adio strategiilor de marketing care nu-ți aduc nici un client! Creăm pentru tine o strategie de promovare online care-ți va aduce rezultatele dorite!

PORTOFOLIUL NOSTRU

Proiectele Noastre Recente

Notebook Therapy - Magazin Online Shopify

Cine mai folosește o agenda, când există aplicații pe smartphone pentru absolut orice? Notebook Therapy demonstrează că, atâta timp cât îți înțelegi audiența și “îmbraci” ideea ta de business în așa fel încât să-ți faci produsele să fie irezistibile…vei avea vânzări record! Între primele 50 cele mai profitabile magazine de dropshipping de pe Shopify, aici se află Notebook Therapy… și the sky is the limit!

Terapie Cu Silvia - Web Design WordPress

Un domeniu de activitate cu foarte multă concurență, dar din ce în ce mai căutat și în România. Terapie cu Silvia propune o varianta accesibilă pentru serviciile de psihoterapie: totul se desfășoară online, deci ai acces rapid la ședințe de terapie și consiliere online via skype sau zoom. Rezultatul? Un calendar plin de programări încă din prima lună de la lansare!

Bebe LKW - Web Design
WordPress

Piața vânzărilor de autoturisme determină dealerii auto să devină profesioniști.
 Bebe LKW a înțeles că prezența în on-line îi facilitează interacțiunea cu potențialii cumpărători și a pariat pe echipa noastră în realizarea website-ului de prezentare. Motto-ul nostru “Pariem pe online” i-a făcut alegerea mai ușoară, și l-a și ajutat să-și vândă rapid flota de autoutilitare!
CONTACT

hai să
ne cunoaștem!

Trimite-ne un email

Apelează-ne

Vorbește Live Cu Noi

CERERE OFERTĂ SERVICII PROMOVARE ONLINE

*Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu Termenii și Condițiile și Politica de confidențialitate.