RECLAME FACEBOOK & INSTAGRAM

Îți dorești reclame Facebook care să-ți aducă vânzări? noi îți garantăm rezultate!

Crezi că reclamele Facebook & Instagram nu mai dau rezultate? Ești printre miile de antreprenori din România care investesc bugete enorme în reclamele Facebook, fără să-și recupereze sumele cheltuite? La Dinasty Media ai ROAS garantat după primele 60 de zile de colaborare!

Reclame Facebook & Instagram. Cum arată o reclamă profitabilă?

Suntem contactați zilnic de către antreprenori care-și doresc să vadă rapid rezultate din reclamele Facebook & Instagram, dar care omit să ia în considerare alte aspecte VITALE succesului strategiei de promovare pe social media. Dacă și tu te numeri printre aceștia, te înțelegem, și știm și faptul că majoritatea agențiilor preferă să semneze cu tine măcar pentru o lună, fără să-ți spună adevărul: reclamele Facebook & Instagram NU vor da randament dacă:

După cum poți vedea, randamentul reclamelor depinde de o mulțime de factori, și, înainte de a te decide dacă promovarea pe aceste platforme este potrivită pentru tine, ai nevoie de un audit al website-ului tău, o strategie bine conturată, răbdare și un buget care să-ți aducă rezultatele dorite. 

Reclame Facebook & Instagram. De ce noi?

La Dinasty Media beneficiezi de o strategie completă de promovare pe Facebook & Instagram, care îți aduce rezultate direct proporționale cu investiția și implicarea ta! Indiferent că vinzi servicii sau produse, dacă îndeplinești condițiile de mai sus, iată ce poți obține în doar trei luni de colaborare cu noi:

Atenție! NU acceptăm proiecte care au un buget sub minimum 100 lei/zi! Întrucât agenția noastră garantează contractual o serie de rezultate, ne rezervăm dreptul de a accepta exclusiv proiecte în care credem și care au potențial de creștere.

Obține Acum O Oferta Personalizată!

Vrei să știi ce putem face pentru afacerea ta?

Îți oferim un audit 100% GRATUIT pentru stadiul curent al afacerii tale împreună cu sugestii de îmbunătățire, soluții de promovare online care-ți pot atinge obiectivele și o estimare a bugetului care îți va aduce rezultatele dorite!

servicii SEO
RECLAME FACEBOOK

Cum lucrăm?

Cu noi, reclamele tale facebook îți aduc clienți, vânzări și ROAS garantat după primele 2 luni de colaborare. Iată cum se desfășoară colaborarea ta cu echipa noastră Social Media!

servicii SEO

Auditul site-ului

Efectuăm o analiză complexă a website-ului tu și creăm o lista cu îmbunătățirile care trebuie aduse acestuia.

Strategie Trimestrială

Creăm o strategie trimiestriala de promovare cu KPI-uri, promoții, mesaje (text & vizual) în ton cu vocea brandului tău, audiență etc.

servicii SEO

Optimizare Website

Corectăm erorile site-ului, îmbunătățim viteza de încărcare, adăugăm elemente de UX/UI, și ne asigurăm că website-ul tău poate converti traficul!

servicii SEO

Optimizare profil

Ne ocupăm și de felul în care arată profilul tău: postări, cover, shop, videoclipuri, mesaje, creștem nr. de urmăritori REALI etc.

Creare Reclamă

Creăm prima reclamă/campanie și înglobam TOATE elementele stabilite de comun acord: buget, audiență, mesaje, vizual, derulare etc.

servicii SEO

Optimizare

Monitorizăm constant reclamele tale și sugerăm îmbunătățiri pentru acestea sau efectual modificări/optimizari după caz.

servicii SEO

Rapoarte Complexe

În funcție de pachetul ales, ai acces săptămânal sau lunar la rapoarte complexe pentru reclama ta.

servicii SEO

Dezvoltare

Venim cu idei creative care să-ți îmbunătățească rata de conversie și să te ajute să te dezvolți.

PREȚURI RECLAME FACEBOOK

Alege Pachetul Care Te Avantajează!

Pachetele noastre de reclame facebook & instagram au costuri flexibile, astfel încât să poți alege serviciile de care ai nevoie în funcție de obiectivele de marketing ale afacerii tale și a bugetul pe care-l ai la dispoziție. 

Basic

O singura reclamă pe lună. Exclusiv pentru servicii B2B/B2C

300€/lună

deluxe

Pachet Reclame pentru magazine online.

600€/lună

Ultimate

pachet personalizat pentru nevoile afacerii tale.

de la 800€/lună

agentie marketing

Vrei să discuți cu noi?

Contactează-ne acum pentru o oferta personalizată!

Servicii Incluse

Servicii Incluse

Servicii Incluse

contact Rapid

servicii SEO

Scrie-ne pe WhatsApp

+40724 071 964

PREȚURI RECLAME FACEBOOK

Alege Pachetul Care Te Avantajează!

Pachetele noastre de reclame facebook au costuri flexibile, astfel încât să poți alege serviciile de care ai nevoie în funcție de obiectivele de marketing ale afacerii tale și a bugetul pe care-l ai la dispoziție. 

Basic

O singura reclamă pe lună . Exclusiv pentru servicii B2B/B2C

300€/lună

Servicii Incluse

deluxe

Pachet Reclame pentru magazine online.

600€/lună

Servicii Incluse

Ultimate

pachet personalizat pentru nevoile afacerii tale.

de la 800€/lună

Servicii Incluse

agentie marketing
SERVICII SEO

De ce să Lucrezi cu noi?

Avem Experiența De Care Ai Nevoie!

Ai acces la profesioniști cu ani de experiență dovedită în oferirea de servicii de promovare online către start-upuri sau multinaționale!

Îți Eficientizam Costurile!

Idei creative, strategie personalizată obiectivelor tale, comunicare permanentă, implicare, optimizari permanente..totul la cel mai bun raport preț-calitate!

Livrăm Rapid, Mereu La Timp!

Timpul înseamnă bani. De aceea, ne angajăm să livrăm rapid proiectul tău și să respectăm mereu deadline-urile tale.

Îți creștem ROI-ul!

Spune adio strategiilor de marketing care nu-ți aduc nici un client! Creăm pentru tine o strategie de promovare online care-ți va aduce rezultatele dorite!

PORTOFOLIUL NOSTRU

Proiectele Noastre Recente

Notebook Therapy - Magazin Online Shopify

Cine mai folosește o agenda, când există aplicații pe smartphone pentru absolut orice? Notebook Therapy demonstrează că, atâta timp cât îți înțelegi audiența și “îmbraci” ideea ta de business în așa fel încât să-ți faci produsele să fie irezistibile…vei avea vânzări record! Între primele 50 cele mai profitabile magazine de dropshipping de pe Shopify, aici se află Notebook Therapy… și the sky is the limit!

Terapie Cu Silvia - Web Design WordPress

Un domeniu de activitate cu foarte multă concurență, dar din ce în ce mai căutat și în România. Terapie cu Silvia propune o varianta accesibilă pentru serviciile de psihoterapie: totul se desfășoară online, deci ai acces rapid la ședințe de terapie și consiliere online via skype sau zoom. Rezultatul? Un calendar plin de programări încă din prima lună de la lansare!

Bebe LKW - Web Design
WordPress

Piața vânzărilor de autoturisme determină dealerii auto să devină profesioniști.
 Bebe LKW a înțeles că prezența în on-line îi facilitează interacțiunea cu potențialii cumpărători și a pariat pe echipa noastră în realizarea website-ului de prezentare. Motto-ul nostru “Pariem pe online” i-a făcut alegerea mai ușoară, și l-a și ajutat să-și vândă rapid flota de autoutilitare!
CONTACT

hai să
ne cunoaștem!

Trimite-ne un email

Apelează-ne

Vorbește Live Cu Noi

CERERE OFERTĂ SERVICII PROMOVARE FACEBOOK & INSTAGRAM

*Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu Termenii și Condițiile și Politica de confidențialitate.