WEBSITE REDESIGN

Nu-ți mai place website-ul tău? Îl refacem în doar 30 de zile!

Cauți servicii de website redesign? De la proiectarea și dezvoltarea site-ului web până la optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) și mentenanța site-ului, suntem alegerea potrivită pentru proiectul tău! Îți oferim pachete de preț flexibile, adaptate bugetului și nevoilor tale!

Servicii Redesign Pentru Website-ul Tau

Serviciile de website redesign ajută la transformarea aspectului și a functionalitatilor existente ale unui site web, prin modernizarea infrastructurii în baza principiilor curente de UX și UI. La DinastyMedia ne ocupăm de întregul proces de reproiectare a site-ului tău web – inclusiv auditul UI și UX, optimizarea vitezei de încărcare și migrarea conținutului – pentru a asigura sesiuni mai lungi pentru vizitatori și o rată de conversie mai mare.
 
Vizitatorii site-ului tău au nevoie de doar 0,05 secunde pentru a-și forma o opinie despre serviciile tale. În următoarele 5 secunde, 94% dintre vizitatori își fac o impresie solidă despre afacerea ta, o opinie care este greu de schimbat ulterior.
 
Cu alte cuvinte, oportunitățile tale de a dobândi un client sunt extrem de limitate în timp dacă site-ul tău arată învechit, ieftin sau neterminat. Designul UI și UX de înaltă calitate este cea mai bună strategie pentru a câștiga încrederea viitorilor tăi clienți.

Obține Mai Mult De La Site-ul Tău!

Website-ul tău este “sediul” online al afacerii tale și trebuie să servească două roluri importante: acela de contact principal pentru clienți și acela de conversie/convingere a vizitatorilor să-ți devină clienți. Ca atare, trebuie să te asiguri că investești într-un website care arată și funcționează impecabil și care are potențialul de a se clasa pe primul loc în rezultatele căutării Google. Altfel, te vei pierde între miile (dacă nu sutele de mii) de rezultate. 
Statisticile arată că designul site-ului și navigarea acestuia influențează 94% din vizitatori să-ți devină clienți. 
 
Motoarele de căutare preferă, pe de altă parte, site-urile web cu design responsive (adaptat oricărui dispozitiv) și conținut web bine structurat. În concluzie, trebuie să te asiguri că website-ul tău îți pune în valoare elementele diferențiatoare și conferă încredere vizitatorilor! Ai grija, asadar, la urmatoarele aspecte:
 
La Dinasty Media construim website-uri SEO-friendly, care îți îmbunătățesc clasamentul în căutare, îți sporesc expunerea online și îți transformă vizitatorii paginii în clienți plătitori.
 

Obține Acum O Oferta Personalizată!

Vrei să știi ce putem face pentru afacerea ta?

Îți oferim un audit 100% GRATUIT pentru stadiul curent al afacerii tale împreună cu sugestii de îmbunătățire, soluții de promovare online care-ți pot atinge obiectivele și o estimare a bugetului care îți va aduce rezultatele dorite!

servicii SEO
SERVICII WEBSITE REDESIGN

Cum lucrăm?

Fiecare proiect de web redesign realizat împreună cu noi (indiferent de pachetul ales) presupune colaborarea a 4 profesioniști din echipa noastră: un web designer, un web developer, un copywriter și un expert UX. Livrăm mereu la timp și garantăm că rezultatul final va fi 100% cel dorit de tine!  Iată cum funcționează procesul nostru de creare site web:

servicii SEO

Brief De Design

Îți trimitem un formular cu întrebări despre afacerea, clienții, serviciile și obiectivele tale și discutăm despre preferințele tale și așteptările pe care le ai de la viitorul tău website.

Cuvinte cheie

Identificăm cuvintele cheie populare și relevante pentru industria, serviciul, regiunea și publicul țintă. Un pas esențial în crearea/optimizarea conținutului și în construirea fundației SEO.

servicii SEO

Propunere Design

Îți prezentăm o propunere de design (sau mai multe) în baza brief-ului de design de la primul pas. Preluăm feedbackul tău și începem lucrul la design-ul website-ului o dată ce avem o viziune comună.

servicii SEO

Strategie de conținut

Echipa noastră sugerează subiecte captivante, ținând cont de obiectivele tale, de vocea mărcii și de piața țintă. Copywriterii noștri crează textele pentru toate paginile site-ului tău sau optimizăm textele tale.

Vezi Primul Draft

Îți arătăm primul demo al website-ului, iar tu ne vei da o lista cu sugestii de îmbunătățire (dacă este cazul), completări, corectări etc.

servicii SEO

Ultima Revizie

După ce efectuăm toate completările dorite de tine îți prezentăm versiunea finală a website-ului și așteptăm feedbackul tău.

servicii SEO

Optimizare On Site

Optimizăm viteza de încărcare, configurăm Analytics, creăm sitemap + robots.txt și efectuăm toate procedurile de SEO on-site.

servicii SEO

Website-ul Tău Este Live

Asta a fost tot! Acum website-ul tău este live, gata să primească vizitatori pe care-i poți transformă în clienți!

SERVICII WEBSITE REDESIGN

Tehnologiile Folosite

Lucrăm alături de Tine pentru a livra
clienților tăi o experiență online impecabilă!

Agenția noastră ajută antreprenorii să-și maximizeze productivitatea, să optimizeze bugetele investite în marketing și să răspundă nevoilor curente ale clienților. Și pentru că nici o prezența solidă online nu poate exista fără un website, îți punem la dispoziție web developeri, designeri și experți UI & UX astfel încât să ai un site de prezentare sau un magazin online care convertește traficul și-l transformă în clienți! Iată doar câteva dintre tehnologiile folosite de noi:

Te-ai Săturat De Cum Arată Website-ul Tău?

Lasă-ne să-l reconstruim pentru tine! Fie că ai nevoie de un design fresh, de conținut care te diferențiază de competitori sau de intervenții tehnice pentru corectarea unor probleme de funcționalitate/design, îți stăm la dispoziție cu pachete de redesign care încep de la doar 450€.

agentie marketing
PREȚURI WEBSITE REDESIGN

Alege Pachetul Care Te Avantajează!

Serviciile de redesign oferite de noi au GARANȚIE CONTRACTUALĂ, ceea ce înseamnă că primești 100% din banii investiți înapoi dacă nu livrăm website-ul conform discuțiilor cu tine de la începutul colaborării.  Pachetele noastre au costuri flexibile, astfel încât să poți alege serviciile de care ai nevoie în funcție de obiectivele de marketing ale afacerii tale și a bugetului pe care-l ai la dispoziție. 

Basic

Website de prezentare tip landing page (o pagina)! Timp livrare: Maximum 7 Zile

1000 lei

deluxe

Website de prezentare cu până la 10 pagini Principale! Timp Livrare 15-30 de zile.

3500 lei

Ultimate

Website de prezentare Complexe cu peste 10 pagini. SEO inclus! Timp Livrare 30 de zile.

de la 4000 lei

agentie marketing

Vrei să discuți cu noi?

Contactează-ne acum pentru o oferta personalizată!

Servicii Incluse

Servicii Incluse

Servicii Incluse

contact Rapid

servicii SEO

Scrie-ne pe WhatsApp

+40724 071 964

PREȚURI WEBSITE REDESIGN

Alege Pachetul Care Te Avantajează!

Serviciile de redesign oferite de noi au GARANȚIE CONTRACTUALĂ, ceea ce înseamnă că primești 100% din banii investiți înapoi dacă nu livrăm website-ul conform discuțiilor cu tine de la începutul colaborării.  Pachetele noastre au costuri flexibile, astfel încât să poți alege serviciile de care ai nevoie în funcție de obiectivele de marketing ale afacerii tale și a bugetului pe care-l ai la dispoziție. 

Basic

Website de prezentare tip landing page (o pagina)! Timp livrare: Maximum 7 Zile

1000 lei

Servicii Incluse

deluxe

Website de prezentare cu până la 10 pagini Principale! Timp Livrare 15-30 de zile.

3500 lei

Servicii Incluse

Ultimate

Website de prezentare Complex cu peste 10 pagini. SEO inclus! Timp Livrare 30 de zile.

de la 4000 lei

Servicii Incluse

agentie marketing
SERVICII WEBSITE REDESIGN

De ce să Lucrezi cu noi?

Avem Experiența De Care Ai Nevoie!

Ai acces la profesioniști cu ani de experiență dovedită în oferirea de servicii de promovare online către start-upuri sau multinaționale!

Îți Eficientizam Costurile!

Idei creative, strategie personalizată obiectivelor tale, comunicare permanentă, implicare, optimizari permanente..totul la cel mai bun raport preț-calitate!

Livrăm Rapid, Mereu La Timp!

Timpul înseamnă bani. De aceea, ne angajăm să livrăm rapid proiectul tău și să respectăm mereu deadline-urile tale.

Îți creștem ROI-ul!

Spune adio strategiilor de marketing care nu-ți aduc nici un client! Creăm pentru tine o strategie de promovare online care-ți va aduce rezultatele dorite!

PORTOFOLIUL NOSTRU

Proiectele Noastre Recente

Notebook Therapy - Magazin Online Shopify

Cine mai folosește o agenda, când există aplicații pe smartphone pentru absolut orice? Notebook Therapy demonstrează că, atâta timp cât îți înțelegi audiența și “îmbraci” ideea ta de business în așa fel încât să-ți faci produsele să fie irezistibile…vei avea vânzări record! Între primele 50 cele mai profitabile magazine de dropshipping de pe Shopify, aici se află Notebook Therapy… și the sky is the limit!

Terapie Cu Silvia - Web Design WordPress

Un domeniu de activitate cu foarte multă concurență, dar din ce în ce mai căutat și în România. Terapie cu Silvia propune o varianta accesibilă pentru serviciile de psihoterapie: totul se desfășoară online, deci ai acces rapid la ședințe de terapie și consiliere online via skype sau zoom. Rezultatul? Un calendar plin de programări încă din prima lună de la lansare!

Bebe LKW - Web Design
WordPress

Piața vânzărilor de autoturisme determină dealerii auto să devină profesioniști.
 Bebe LKW a înțeles că prezența în on-line îi facilitează interacțiunea cu potențialii cumpărători și a pariat pe echipa noastră în realizarea website-ului de prezentare. Motto-ul nostru “Pariem pe online” i-a făcut alegerea mai ușoară, și l-a și ajutat să-și vândă rapid flota de autoutilitare!
CONTACT

hai să
ne cunoaștem!

Trimite-ne un email

Apelează-ne

Vorbește Live Cu Noi

CERERE OFERTĂ SERVICII REDESIGN SITE WEB

*Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu Termenii și Condițiile și Politica de confidențialitate.