RECLAME GOOGLE ADS

Crește-ți Numărul De Clienți În Doar O luna Cu Serviciile Noastre Google Ads!

Nu ai timp sau buget pentru SEO dar vrei să apari primul în rezultatele Google? Atunci ai nevoie de reclame Google Ads. La Dinasty Media creăm reclame care generează trafic și conversii fără să-ți irosească bugetul!

Reclame Google Ads - Ce sunt acestea?

Dacă intenționezi să-ți investești bugetul de marketing în reclame care ajung DIRECT la publicul țintă, atunci ar fi bine să cheltui acești bani în locul potrivit.  Un loc cu peste 259 de milioane de vizitatori unici și 4,8 miliarde de interacțiuni zilnice, sună bine? Acest loc este…ai ghicit deja…Google! Având în vedere că este cel mai popular și utilizat motor de căutare, sunt șanse să fii văzut deja (și probabil că ai și dat click deja pe) un anunț Google. Și ghici ce? La fel au făcut și clienții tăi potențiali.

Google Ads este o platformă de publicitate plătită care se încadrează într-un canal de marketing cunoscut sub numele de plată-pe-clic (PPC), prin care plătești pe click sau pe afișare pentru o reclamă. Google Ads este o modalitate eficientă de a genera trafic de calitate sau clienți potriviți pentru afacerea ta. De ce? Pentru că reclama ta este arătată celor care deja caută produse și servicii ca cele pe care le oferi. Prin reclame Google Ads, poți crește traficul pe site, poți primi mai multe apeluri telefonice sau îți poți crește numărul de vizite în magazinul fizic.

În plus, indiferent de dimensiunea afacerii tale sau de resursele pe care le ai disponibile, îți poți personaliza reclamele pentru a se adapta bugetului tău. Ai posibilitatea de a rămâne în limita plafonului lunar și chiar de a întrerupe sau opri cheltuielile publicitare în orice moment. 

Sunt reclamele Google Ads eficiente?

Pentru a răspunde la această întrebare, să luăm în considerare câteva statistici:

Deci, există câteva motive pentru ar trebui să iei  în considerare publicitatea pe Google. Poate cel mai solid motiv este acela că, spre deosebire de reclamele pe social media, atunci când rulezi reclame Google Ads atragi deja oameni care sunt gata să cumpere servicii/produse ca cele oferite de tine, deci jumătate din procesul de vânzare este deja îndeplinit. Dar, pentru a converti traficul pe care-l primești din reclame Google Ads, trebuie să ai un website bine pus la punct. Și aici intervenim noi!

Reclame Google Ads - Ce facem diferit?

Experții noștri Google Ads pun accent pe optimizarea ratei de conversie, maximizarea profitului și analiza paginilor de destinație. Așadar, indiferent dacă ai o cafenea mică sau un magazin online deja consacrat, creăm pentru tine reclame Google Ads care îți aduc clienți noi, îți cresc vizibilitatea și vânzările!  

Spre deosebire de alte agenții, nu ne concentrăm DOAR pe crearea unei reclame atractive. În schimb, analizăm fiecare aspect al pâlniei de vânzări (sales funnel) — inclusiv orice pagini de destinație și conținutul acestora pentru a ne asigura că vei converti traficul venit din reclame Google Ads.

Obține Acum O Oferta Personalizată!

Vrei să știi ce putem face pentru afacerea ta?

Îți oferim un audit 100% GRATUIT pentru stadiul curent al afacerii tale împreună cu sugestii de îmbunătățire, soluții de promovare online care-ți pot atinge obiectivele și o estimare a bugetului care îți va aduce rezultatele dorite!

servicii SEO
RECLAME GOOGLE ADS

Cum ne diferențiem de alte agenții PPC?

Nici o reclamă nu poate avea randament dacă nu are la baza o strategie de comunicare și marketing bine pusă la punct. De aceea, orice reclamă Google Ads setată de noi implică mai mult decât crearea acesteia. Analizăm și punem la punct întregul proces de vânzare care începe de la website-ul tău și se termină la training pentru tine și angajații tăi, astfel încât să convertiți eficient traficul din reclame Google Ads. Iată ce includ pachetele noastre de reclame Google Ads:

servicii SEO

Auditul site-ului

Efectuăm o analiză complexă a website-ului tu și creăm o lista cu îmbunătățirile care trebuie aduse acestuia.

servicii SEO

Strategie

Creăm o strategie de comunicare și marketing adecvată industriei, obiectivelor și bugetului tău.

Cuvinte cheie

Identificăm cuvintele cheie populare și relevante pentru industria, serviciul, regiunea, publicul țintă și concurenții tăi.

servicii SEO

Optimizare Website

Corectăm erorile site-ului, îmbunătățim viteza de încărcare, adăugăm/modificăm conținutul paginilor de destinație.

Setarea Reclamei

Setam prima reclama Google Ads, cream bannere si texte atractive, si efectuam toate procedurile necesare unei reclame bine puse la punct.

servicii SEO

Monitorizare Zilnică

Monitorizăm zilnic progresul reclamei tale și comunicăm săptămânal cu departamentul tău de vânzări astfel încât să evaluăm performanța reclamei.

servicii SEO

Colaborare Continuă

Ținem legătura cu departamentul tău de vânzări și monitorizăm celelalte strategii de marketing astfel încât să optimizăm continuu procesul Google Ads.

servicii SEO

Raport Lunar

Îți prezentăm toate procedurile efectuate de noi pentru luna în curs plus îți trimitem un raport care conține performanța curentă a reclamelor tale.

PREȚURI RECLAME GOOGLE ADS

Alege Pachetul Care Te Avantajează!

Reclamele Google Ads setate de noi au costuri flexibile, astfel încât să poți alege serviciile de care ai nevoie în funcție de obiectivele de marketing ale afacerii tale și a bugetului pe care-l ai la dispoziție. 

Basic

Ideal pentru afaceri Cu Competiție Mică, în principal site-uri de Prezentare.

250€/lună

deluxe

Ideal pentru Afaceri cu Competiție Medie, În principal Site-uri de Prezentare.

400€/lună

Ultimate

Ideal pentru afaceri cu competiție mare/ Website-uri complexe și magazine Online

de la 600€/lună

agentie marketing

Vrei să discuți cu noi?

Contactează-ne acum pentru o oferta personalizată!

Servicii Incluse

Servicii Incluse

Servicii Incluse

contact Rapid

servicii SEO

Scrie-ne pe WhatsApp

+40724 071 964

PREȚURI RECLAME GOOGLE ADS

Alege Pachetul Care Te Avantajează!

Reclamele Google Ads setate de noi au costuri flexibile, astfel încât să poți alege serviciile de care ai nevoie în funcție de obiectivele de marketing ale afacerii tale și a bugetului pe care-l ai la dispoziție. 

Basic

Ideal pentru afaceri Cu Competiție Mică, în principal site-uri de Prezentare.

250€/lună

Servicii Incluse

deluxe

Ideal pentru Afaceri cu Competiție Medie, În principal Site-uri de Prezentare.

400€/lună

Servicii Incluse

Ultimate

Ideal pentru afaceri cu competiție mare/ Website-uri complexe și magazine Online

de la 600€/lună

Servicii Incluse

agentie marketing
RECLAME GOOGLE ADS

De ce să Lucrezi cu noi?

Avem Experiența De Care Ai Nevoie!

Ai acces la profesioniști cu ani de experiență dovedită în oferirea de servicii de promovare online către start-upuri sau multinaționale!

Îți Eficientizam Costurile!

Idei creative, strategie personalizată obiectivelor tale, comunicare permanentă, implicare, optimizari permanente..totul la cel mai bun raport preț-calitate!

Livrăm Rapid, Mereu La Timp!

Timpul înseamnă bani. De aceea, ne angajăm să livrăm rapid proiectul tău și să respectăm mereu deadline-urile tale.

Îți creștem ROI-ul!

Spune adio strategiilor de marketing care nu-ți aduc nici un client! Creăm pentru tine o strategie de promovare online care-ți va aduce rezultatele dorite!

PORTOFOLIUL NOSTRU

Proiectele Noastre Recente

Notebook Therapy - Magazin Online Shopify

Cine mai folosește o agenda, când există aplicații pe smartphone pentru absolut orice? Notebook Therapy demonstrează că, atâta timp cât îți înțelegi audiența și “îmbraci” ideea ta de business în așa fel încât să-ți faci produsele să fie irezistibile…vei avea vânzări record! Între primele 50 cele mai profitabile magazine de dropshipping de pe Shopify, aici se află Notebook Therapy… și the sky is the limit!

Terapie Cu Silvia - Web Design WordPress

Un domeniu de activitate cu foarte multă concurență, dar din ce în ce mai căutat și în România. Terapie cu Silvia propune o varianta accesibilă pentru serviciile de psihoterapie: totul se desfășoară online, deci ai acces rapid la ședințe de terapie și consiliere online via skype sau zoom. Rezultatul? Un calendar plin de programări încă din prima lună de la lansare!

Bebe LKW - Web Design
WordPress

Piața vânzărilor de autoturisme determină dealerii auto să devină profesioniști.
 Bebe LKW a înțeles că prezența în on-line îi facilitează interacțiunea cu potențialii cumpărători și a pariat pe echipa noastră în realizarea website-ului de prezentare. Motto-ul nostru “Pariem pe online” i-a făcut alegerea mai ușoară, și l-a și ajutat să-și vândă rapid flota de autoutilitare!
CONTACT

hai să
ne cunoaștem!

Trimite-ne un email

Apelează-ne

Vorbește Live Cu Noi

CERERE OFERTĂ RECLAME GOOGLE ADS

*Prin trimiterea acestui formular sunteți de acord cu Termenii și Condițiile și Politica de confidențialitate.